Reciclare betoane

La TEMPOCOM, ne mândrim cu stația noastră modernă de reciclare a betonului, care reprezintă un pilon al angajamentului nostru către sustenabilitate și inovație în industria construcțiilor. Acest serviciu vital nu doar că susține economia circulară prin transformarea deșeurilor de beton în agregate reciclate și prefabricate, dar contribuie și la reducerea impactului ecologic al activităților de construcție.

Procesul nostru de reciclare începe cu sortarea meticuloasă a deșeurilor de beton, care sunt apoi curățate și zdrobite pentru a produce diferite tipuri de agregate. Acestea pot fi folosite într-o varietate de aplicații, inclusiv în fundamentul nou construcțiilor și în proiecte de infrastructură, asigurând astfel o utilizare eficientă a resurselor și reducerea amprentei de carbon.

În plus, stația noastră produce prefabricate din beton de înaltă calitate pentru armături, folosite în principal de clienții noștri din industria petrolieră, cum ar fi OMV Petrom. Această capacitate de producție ne permite să oferim produse personalizate care îndeplinesc cele mai riguroase standarde tehnice și de calitate.

Investiția constantă în tehnologie avansată și în practici de lucru eficiente ne permite să oferim servicii de reciclare beton la cele mai înalte standarde. Ne angajăm să furnizăm clienților noștri soluții durabile și responsabile, care sprijină nu doar obiectivele lor de proiect, dar și obiectivele mai largi ale societății pentru construcții mai verzi și mai sustenabile.

Ultimă generație

Stația folosește tehnologie modernă de sfărâmare și separare a agregatelor din betonul finit.

Sustenabilitate

Această metodă de recuperare a materialelor constribuie la protecția mediului, transformând un material nereciclabil într-unul complet reutilizabil.

Aplicații restrânse

Deși agregatele obținute se pot folosi la o gamă largă de construcții, principalul nostru client pentru ele este OMV care le folosește la armături pentru sonde.

Întrebări frecvente

Stația noastră de reciclare acceptă o varietate de deșeuri de beton, inclusiv betonul din demolări, resturile de la construcții și alte tipuri de beton care nu mai sunt în uz. Acestea sunt procesate pentru a elimina impuritățile și apoi sunt zdrobite pentru a crea agregate reciclate.

Odată ce betonul este adus la stația noastră, este zdrobit și procesat pentru a deveni agregate de diferite dimensiuni, care pot fi folosite în noi amestecuri de beton, baze pentru drumuri sau alte aplicatii de construcții. Ne mândrim că acest proces contribuie la reducerea amprentei de carbon și la conservarea resurselor naturale.

Da, oferim agregate reciclate de înaltă calitate pentru vânzare. Acestea sunt o alternativă cost-eficientă și ecologică la materialele tradiționale și pot fi folosite într-o varietate de aplicații de construcție.

Absolut, reciclarea betonului reduce nevoia de a extrage materiale noi, economisește spațiu la gropile de gunoi și minimizează consumul de energie asociat cu producția de beton nou. Prin utilizarea agregatelor reciclate, contribuim la construirea unui viitor mai verde și mai sustenabil.

Da, colaborăm cu numeroase companii și contractori pentru a facilita colectarea și transportul deșeurilor de beton către stația noastră. Ne străduim să facem procesul cât mai ușor și eficient posibil pentru partenerii noștri, oferind soluții flexibile care să se potrivească nevoilor lor specifice.

Articole despre utilajele noastre

Latest Posts

Doriți mai multe informații?
Programați o vizită
+40 724 619 391