Închiriere utilaje de construcții

La TEMPOCOM, serviciul de mecanizări în construcții este conceput pentru a sprijini firmele din domeniu prin închirierea unei flote variate de utilaje grele, esențiale pentru realizarea unor proiecte de anvergură. Suntem mândri să oferim acces la un parc de mașini care include unelte ușoare, utilaje mici, medii și mari, capabile să răspundă nevoilor specifice ale oricărui șantier de construcții.

Fie că este vorba de lucrări de infrastructură, construcții comerciale sau industriale, gama noastră de echipamente este întotdeauna pregătită să facă față provocărilor, garantând eficiență și fiabilitate. De la buldoexcavatoare la camioane de mare tonaj, avem utilajele necesare pentru a vă susține proiectele de la început și până la finalizare. 

În plus, experiența noastră de peste două decenii în domeniul construcțiilor ne-a permis să acumulăm cunoștințele necesare pentru a vă consilia în alegerea utilajelor potrivite pentru fiecare tip de lucrare. Echipa noastră de profesioniști este instruită să ofere suport tehnic complet, asigurând nu doar furnizarea utilajului, ci și asistența pentru utilizarea optimă a acestuia.

Din 2010, când am achiziționat primul nostru buldoexcavator, și până în prezent, am extins constant flota de utilaje, ținând pasul cu inovațiile tehnologice și cerințele în schimbare ale industriei. Colaborarea cu parteneri renumiți, precum CEZ România și OMV Petrom, ne-a consolidat reputația de furnizor de încredere și a contribuit la succesul proiectelor noastre comune.

La TEMPOCOM, ne dedicăm să asigurăm că toate utilajele noastre sunt întreținute la cele mai înalte standarde, garantând performanța și siguranța pe șantierul dumneavoastră. Prin serviciul nostru de mecanizări în construcții, ne angajăm să vă oferim mai mult decât simpla închiriere de utilaje – ne propunem să fim partenerul dumneavoastră strategic, contribuind activ la eficientizarea și succesul proiectelor de construcții.

Utilaje mari

Buldozere, excavatoare, camioane basculante.

Utilaje mici și medii

Mini-excavator, buldo-excavator, cildru compactor, camionete.

Utilaje specializate

Ciocane hidarulice, excavatoare de mare tonaj, încărcătoare.

Întrebări frecvente

Oferim o gamă largă de utilaje pentru închiriere, care include unelte ușoare, utilaje mici, medii și mari, adecvate pentru orice tip de proiect de construcție. Portofoliul nostru include, dar nu se limitează la, buldoexcavatoare, excavatoare pe șenile, încărcătoare frontale, camioane de mare tonaj și ciocane hidraulice. Fiecare utilaj este verificat și întreținut conform celor mai înalte standarde, pentru a asigura performanță și siguranță maximă.

Procedura de închiriere este simplă și transparentă. Inițial, vom avea o discuție pentru a înțelege nevoile specifice ale proiectului dumneavoastră. Ulterior, vă vom oferi o selecție de utilaje care se potrivesc cerințelor, urmată de un contract de închiriere care va detalia termenii, condițiile și tarifele. Oferim asistență completă pe parcursul perioadei de închiriere, inclusiv servicii de transport, montare, întreținere și, dacă este necesar, formare pentru operatori.

Închirierea de utilaje de la TEMPOCOM vă oferă flexibilitatea de a avea acces la o gamă variată de echipamente fără a vă îngrijora de investiția inițială mare, întreținerea, depozitarea sau deprecierea. Acest lucru vă permite să vă concentrați resursele financiare pe alte aspecte ale proiectului dumneavoastră. De asemenea, beneficiind de expertiza noastră tehnică, vă asigurați că folosiți întotdeauna utilajul corect pentru sarcina specifică, crescând astfel eficiența și productivitatea.

Da, oferim asistență tehnică completă pentru toate utilajele închiriate. Aceasta include suport la fața locului de la tehnicienii noștri calificați pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentului pe întreaga durată a proiectului. În cazul în care apar defecțiuni sau întrebări legate de utilizarea utilajelor, echipa noastră de service este gata să intervină rapid pentru a reduce orice întârzieri posibile.

Integritatea și siguranța utilajelor noastre sunt de o importanță capitală. Prin urmare, fiecare utilaj din flota noastră trece prin inspecții regulate și întreținere preventivă efectuată de specialiștii noștri, conform celor mai stricte standarde din industrie. Ne asigurăm că toate echipamentele funcționează la parametri optimi înainte de fiecare închiriere și că sunt respectate toate reglementările de siguranță necesare pentru protecția operatorilor și a celorlalți muncitori de pe șantier.

Articole despre utilajele noastre

Latest Posts

Aveți nevoie de utilaje?
Apelați la profesioniști
+40 724 619 391