Greutate operațională: 17 tone

Scarificator

Fără sistem GPS

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian

Autogrederul New Holland de 17 tone reprezintă un utilaj esențial în flota de echipamente pentru construcții, special conceput pentru a oferi precizie și eficiență în lucrările de nivelare și profilare a terenurilor. Fără sistem GPS, dar echipat cu un scarificator, acest model de autogreder pune accent pe controlul manual și pe adaptabilitatea operatorului la condițiile de teren, oferind în același timp forța și durabilitatea necesare pentru a face față celor mai solicitante sarcini.

Caracteristici Principale

Putere și Performanță: Cu o greutate de 17 tone, autogrederul New Holland este proiectat să ofere o combinație optimă de putere, tracțiune și control, asigurând performanțe de nivelare și profilare excelente pe diverse tipuri de teren.

Scarificator: Echipat cu un scarificator, acest autogreder este capabil să penetreze și să afâneze straturi dure de sol sau asfalt, facilitând astfel lucrările de îndepărtare a materialului compactat sau deteriorat înainte de nivelare sau aplicarea unui nou strat.

Manevrabilitate și Control: Chiar și fără asistența unui sistem GPS pentru ghidare, autogrederul New Holland oferă operatorului un control precis și o manevrabilitate excelentă, permițând ajustări fine ale lamei pentru a atinge profilul dorit al terenului.

Durabilitate: Construit să reziste în condiții de lucru dificile, autogrederul este echipat cu componente rezistente la uzură și un cadru robust, asigurând o durată lungă de serviciu și fiabilitate ridicată.

Aplicații

Autogrederul New Holland de 17 tone este extrem de versatil, fiind adecvat pentru o gamă largă de aplicații în construcția și întreținerea drumurilor, amenajarea terenurilor și alte proiecte de infrastructură:

  • Nivelarea și profilarea bazei drumurilor înainte de aplicarea stratului de asfalt sau beton.
  • Lucrări de întreținere a drumurilor, inclusiv îndepărtarea stratului uzat și pregătirea pentru reasfaltare.
  • Amenajarea terenurilor pentru proiecte de construcții, asigurând o fundație solidă și nivelată pentru clădiri și alte structuri.
  • Crearea de canale de scurgere și ajustarea pantei terenurilor pentru a controla eroziunea și scurgerea apei.

Beneficii

  • Eficiență și Precizie: Autogrederul permite executarea rapidă și precisă a lucrărilor de nivelare, asigurând calitatea și conformitatea cu specificațiile proiectului.
  • Adaptabilitate: Scarificatorul îmbunătățește capacitatea utilajului de a lucra în condiții variate de teren, mărind astfel versatilitatea autogrederului.
  • Cost-Eficiență: Prin combinarea puterii, durabilității și controlului precis, autogrederul New Holland de 17 tone asigură un randament excelent al investiției, reducând necesitatea închirierii de echipamente suplimentare pentru pregătirea terenului.

Concluzie

Autogrederul New Holland de 17 tone este un utilaj valoros pentru orice proiect de construcții sau infrastructură, oferind puterea, precizia și versatilitatea necesare pentru a îndeplini o varietate de sarcini de nivelare și profilare a terenurilor. Echipat cu un scarificator și având capacitatea de a opera fără sistem GPS, acest model pune accentul pe abilitățile operatorului și pe adaptarea la condițiile specifice ale fiecărui proiect, asigurând rezultate de înaltă calitate