Autobasculantă Ford 8×4

Autobasculantă Tatra 8×8 – 2 unități

Cap tractor +Trailer 4 axe

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian

Autobasculanta Ford 8×4

Cu o configurație robustă de 8×4, autobasculanta Ford exemplifică eficiența în transportul materialelor grele pe șantierele de construcții. Aceasta este specializată în transportul de nisip, pietriș, și alte materiale bulk, necesare pentru fundații, drumuri, sau infrastructuri civile. Capacitatea sa de încărcare și agilitatea în terenuri provocatoare o fac indispensabilă pentru proiecte de amploare, reducând semnificativ timpul și costurile asociate cu logistica materialelor.

Autobasculanta Tatra 8×8

Versiunea Tatra 8×8, din care flota dispune de două unități, marchează un nivel superior de performanță în condiții extreme. Configurația sa 8×8 indică faptul că toate cele opt roți sunt motrice, oferind o tracțiune excepțională, ideală pentru terenuri accidentate sau în condiții de drum dificile. Aceste autobasculante sunt concepute să opereze în medii unde alte vehicule ar putea întâmpina dificultăți, cum ar fi minele, carierele de piatră sau proiecte de construcții în zone greu accesibile.

Cap tractor cu Trailer de 4 Axe

Combinația dintre un cap tractor și un trailer de 4 axe reprezintă soluția supremă pentru transportul echipamentelor grele și al structurilor mari, cum ar fi echipamentele de construcții, structurile prefabricate, sau chiar alte vehicule. Capacitatea de încărcare superioară, combinată cu flexibilitatea de manevrare oferită de cele 4 axe, permit acestui ansamblu să livreze marfă de dimensiuni și greutăți considerabile pe distanțe lungi, asigurând eficiența logistică și reducerea riscurilor asociate cu transportul de marfă de mare tonaj.