Greutate operațională: 18 tone

2 trepte de lucru

Accesorii: înveliș picior de oaie

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian

Compactorul AMMANN de 18 tone face parte din gama de utilaje grele concepute pentru lucrările de compactare în proiecte de construcții civile și drumuri. AMMANN, un lider mondial în fabricarea echipamentelor pentru compactare, oferă soluții avansate care îmbunătățesc eficiența și productivitatea pe șantier. Modelul de 18 tone este proiectat să îndeplinească cerințele riguroase ale lucrărilor de compactare la scară largă, oferind performanță, durabilitate și fiabilitate.

Caracteristici Cheie

Putere și Eficiență: Echipat cu un motor puternic, compactorul AMMANN de 18 tone este capabil să genereze forțe de compactare impresionante, asigurând o compactare eficientă și uniformă a diferitelor tipuri de soluri și materiale de umplutură.

Tehnologie Avansată: Multe modele AMMANN integrează tehnologii avansate, cum ar fi sistemele de control al compactării care optimizează trecerile și asigură atingerea densității dorite, reducând astfel timpul și costurile de operare.

Durabilitate: Construit pentru a rezista în condiții de lucru solicitante, compactorul de 18 tone de la AMMANN este proiectat cu un cadru robust și componente rezistente la uzură, asigurând o viață lungă de serviciu și minimizând necesitatea întreținerii frecvente.

Confortul Operatorului: Cabina este proiectată pentru a oferi confort maxim operatorului, cu sisteme de control ergonomic amplasate și o vizibilitate excelentă asupra zonei de lucru, contribuind astfel la o productivitate sporită și la reducerea oboselii.

Versatilitate: Acest model poate fi echipat cu diferite tipuri de tamburi (lisi sau cu picioare de oaie), permițând utilizarea lui într-o varietate largă de aplicații de compactare, de la soluri granulare până la argile și materiale mixte.

Aplicații

Compactorul AMMANN de 18 tone este ideal pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv:

  • Compactarea stratului de fundație și a stratelor intermediare în construcția de drumuri și autostrăzi.
  • Lucrări de compactare pentru fundații de clădiri, platforme industriale și aeroporturi.
  • Proiecte de reabilitare a terenurilor și de amenajare a peisajului.

Beneficii Pentru Proiecte

  • Eficiență de Compactare: Asigură o compactare rapidă și eficientă, ceea ce duce la economii semnificative de timp și la îmbunătățirea termenelor de finalizare a proiectelor.
  • Calitate Superioară a Lucrului: Tehnologiile avansate de compactare contribuie la atingerea standardelor înalte de calitate și densitate a solului, reducând riscul de așezări ulterioare.
  • Flexibilitate în Aplicații: Capacitatea de a lucra pe o varietate de tipuri de sol și la diferite profunzimi de compactare face din acest compactor o alegere excelentă pentru proiecte diverse.

Concluzie

Compactorul AMMANN de 18 tone reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru nevoile complexe de compactare din industria construcțiilor și a lucrărilor publice. Cu o combinație de putere, tehnologie de ultimă oră și durabilitate, acest utilaj este conceput să ofere performanțe de neegalat, satisfăcând cele mai exigente cerințe ale proiectelor de compactare la scară largă.