4 unități disponibile

Greutate operațională: 25 de tone

Accesorii: cupă cu dinți, cupă taluz înclinabilă, picon, pulverizator

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian

Excavatorul Doosan DX225 reprezintă un model robust și eficient din gama de echipamente grele oferite de Doosan, un producător global recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea mașinilor sale destinate lucrărilor de construcții, minerit și alte aplicații industriale grele. Modelul DX225 este apreciat pentru performanța sa înaltă, versatilitate și capacitatea de a opera în cele mai solicitante condiții de lucru. Cu accesoriile menționate – cupă cu dinți, cupă taluz înclinabilă, picon și pulverizator – acest excavator devine o mașină extrem de polivalentă, capabilă să execute o gamă largă de sarcini cu eficiență și precizie.

Accesorii și Capabilitățile Lor

1. Cupă cu Dinți:

  • Ideală pentru săpături în soluri dure sau pentru extracția materialelor rezistente. Dinții cupei permit excavatorului DX225 să penetreze solul mai eficient, sporind capacitatea de săpare și reducând timpul necesar pentru executarea lucrărilor.

2. Cupă Taluz Înclinabilă:

  • Această cupă este proiectată pentru finisări fine și profilări precise, fiind extrem de utilă în lucrările de amenajare a terenurilor, săpături pentru fundații și crearea taluzurilor. Înclinarea reglabilă permite operatorului să ajusteze unghiul cupei fără a muta excavatorul, mărind astfel flexibilitatea și eficiența pe șantier.

3. Picon (Hammer):

  • Piconul transformă excavatorul Doosan DX225 într-o mașină de demolare puternică, capabilă să distrugă beton armat, asfalt și alte materiale dure. Este ideal pentru demolări, recondiționări de drumuri și orice altă aplicație care necesită forță de impact mare.

4. Pulverizator:

  • Pulverizatorul este folosit în principal pentru demolări controlate și eficiente, permițând fragmentarea și îndepărtarea structurilor de beton fără a genera vibrații excesive sau zgomot. Este o soluție excelentă pentru lucrările de demolare în zone urbane sau în apropierea structurilor sensibile.

Capabilități Generale ale Excavatorului Doosan DX225

Cu aceste accesorii, excavatorul Doosan DX225 devine extrem de versatil, putând să execute o varietate largă de sarcini:

  • Săpături Profunde și Eficiente: Cu cupa cu dinți, DX225 poate săpa în soluri dure și să extragă materiale rezistente cu eficiență crescută.
  • Finisări și Profilări Precise: Utilizarea cupei taluz înclinabile permite realizarea unor lucrări de amenajare a terenului și profilare cu precizie ridicată.
  • Demolare Puternică și Controlată: Accesorii precum piconul și pulverizatorul transformă DX225 într-o soluție ideală pentru demolări și pregătirea siturilor de construcție, oferind capacitatea de a lucra în proximitatea structurilor existente fără a le afecta.

Concluzie

Doosan DX225, echipat cu aceste accesorii, oferă o flexibilitate și o eficiență remarcabilă pe șantier, adaptându-se ușor la diverse sarcini și medii de lucru. Această combinație între putere, versatilitate și precizia de operare face din DX225 o alegere valoroasă pentru orice proiect de construcții, demolări sau amenajări teritoriale, asigurând performanța și durabilitatea recunoscute ale echipamentelor Doosan.