Pregătirea Terenului și Infrastructura de Bază

Inițial, echipa noastră a efectuat lucrări de nivelare și compactare a terenului, folosind utilaje grele precum motonivelatoare și compactoare, evidente în prima imagine. Acest proces asigură o fundație solidă pentru parcarea care urmează să fie construită, prevenind astfel problemele de stabilitate pe termen lung.

Pavimentarea și Amenajarea

După pregătirea inițială, am început procesul de pavimentare. Imaginile ulterioare arată cum echipa noastră așează cu atenție pavelele de beton pentru a forma suprafața parcării. Utilizând echipamente precum mini-încărcătoare și utilaje de manipulare a materialelor, am optimizat eficiența muncii și am asigurat un rezultat estetic plăcut și funcțional.

Lucrări de Finisare și Amenajare a Spațiilor Adiacente

Paralel cu pavimentarea, am executat lucrări de finisare, cum ar fi instalarea bordurilor pentru a delimita clar spațiile de parcare și a căilor de acces. Acest detaliu nu numai că îmbunătățește aspectul parcării, dar ajută și la ghidarea traficului și la protejarea zonelor peisagistice adiacente.

Utilizarea Tehnologiei pentru Precizie și Calitate

Evidentă în una dintre imagini este utilizarea unui nivel laser de către un tehnician, demonstrând angajamentul nostru pentru precizie și calitate. Acest instrument ne permite să menținem standarde înalte în alinierea și nivelarea pavelelor.

Rezultatul Final

Imaginile finale prezintă parcarea completă, cu o suprafață pavată uniform și marcată corespunzător pentru utilizarea eficientă a spațiului. Această amenajare nu doar că îmbunătățește accesibilitatea și aspectul sediului CEZ, dar reflectă și standardele înalte ale SC TEMPOCOM SRL în executarea lucrărilor de construcții și mecanizări.

Proiectul parcării CEZ a fost o oportunitate de a demonstra capacitatea noastră de a gestiona și executa lucrări complexe de infrastructură. De la planificare până la execuție, am pus în aplicare cele mai bune practici din industrie și am folosit echipamente de ultimă generație pentru a livra un rezultat care nu doar îndeplinește, dar depășește așteptările clientului. Această lucrare subliniază angajamentul nostru pentru inovație, eficiență și calitate în domeniul construcțiilor industriale