Greutate operațională: 40 tone

Bandă magnetică și bandă de infiltrații

Capacitate: 25-40mc pe oră

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian

Concasorul Sandvik QJ241 este o soluție de avangardă pentru operațiunile de concasare, fiind recunoscut pentru compactitatea sa, eficiența energetică și performanța înaltă. Acest model este ideal pentru operațiuni mai mici, inclusiv reciclarea și lucrările de demolare, oferind o productivitate maximă cu costuri de operare reduse.

Caracteristici Principale:

  • Capacitate și Dimensiuni: Concasorul utilizează o falca masivă de 1000 x 650 mm, alimentată de un motor de 168 kW (225 CP), având o capacitate de producție de până la 225 de tone pe oră și dimensiuni de transport optimizate pentru ușurința deplasării.
  • Flexibilitate și Eficiență: Dispune de setări ale fălcii ajustabile hidraulic, permițând adaptarea rapidă la diferitele cerințe de producție. Mai mult, include acțiune de concasare reversibilă pentru a face față materialului lipicios sau pentru a elimina blocajele, precum și un sistem de acționare hidraulică care permite pornirea sub sarcină.
  • Dotări Tehnologice: QJ241 este echipat cu plăci Optitooth™ pentru o viață extinsă și o eficiență îmbunătățită, un sistem de monitorizare la distanță My Fleet pentru optimizarea operării mașinii, și pachetul de servicii și garanție Security+ pentru o mai mare liniște sufletească.
  • Robustețe și Durabilitate: Conceput pentru a funcționa în cele mai dificile medii, QJ241 poate opera la temperaturi ambientale de până la 50°C, cu sisteme de răcire și ventilare adaptate pentru a menține mașina în parametri optimi de funcționare.
  • Aplicații Vaste: Deși a fost dezvoltat cu un focus pe sectorul construcțiilor și reciclării, utilajul se adaptează excelent și în cadrul activităților de carieră, oferind manevrabilitate ușoară și rezultate de calitate superioară.
  • Specificații Suplimentare: Include o gamă largă de echipamente standard precum alimentator vibrant, banda pentru evacuarea sterilului, magnet pentru eliminarea materialelor feroase și multe altele, oferind astfel o soluție completă pentru nevoile de concasare.

Sandvik QJ241 reprezintă o combinație impresionantă de performanță, eficiență și flexibilitate, fiind o soluție ideală pentru o varietate largă de aplicații, inclusiv lucrări de demolare și reciclare, precum și operațiuni în cariere. Este un exemplu clar al angajamentului Sandvik de a oferi echipamente inovatoare și de înaltă calitate care să răspundă nevoilor diversificate ale industriei moderne.