2 unități disponibile

Greutate operațională: 36 de tone

Bandă magnetică și bandă infiltrații

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian

Concasorul Extec C10 reprezintă o soluție excelentă în domeniul concasării, fiind proiectat să răspundă nevoilor din sectorul construcțiilor și reciclării, dar și din cariere. Acest model a fost introdus pe piață de compania Extec Screens and Crushers Ltd., care ulterior a fost achiziționată de Sandvik Group, extinzând astfel portofoliul de produse Sandvik cu tehnologie avansată de concasare și screening.

Performanță și Eficiență

Concasorul Extec C10 este cunoscut pentru eficiența sa ridicată și performanța în concasare. Este echipat cu o falca de concasare impresionantă care permite procesarea unei game largi de materiale, de la roci dure la deșeuri de demolare. Fiind proiectat pentru a oferi o productivitate maximă cu costuri minime de operare, Extec C10 a devenit rapid o alegere populară pentru firmele de construcții și reciclare.

Caracteristici Cheie

  • Dimensiuni Compacte: Concasorul Extec C10 este apreciat pentru dimensiunile sale compacte, care îl fac ușor de transportat și manevrat pe șantierele de construcție sau în cariere.
  • Sistem de Concasați Ajustabil: Este dotat cu un sistem de ajustare rapidă a fălcii de concasare, permițând utilizatorilor să schimbe dimensiunea produsului final cu ușurință și eficiență.
  • Putere și Fiabilitate: Motorul puternic asigură că Extec C10 poate face față celor mai exigente aplicații de concasare, oferind în același timp o fiabilitate remarcabilă.
  • Ușor de Operat: Sistemul său de control ușor de utilizat face din operarea concasorului o sarcină simplă, chiar și pentru operatorii cu mai puțină experiență.

Aplicații

Datorită versatilității sale, concasorul Extec C10 este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, incluzând:

  • Reciclarea deșeurilor de construcții și demolări
  • Lucrări în cariere și minerit
  • Producția de agregate
  • Proiecte de infrastructură și drumuri

Îmbunătățiri și Upgrade-uri

De-a lungul timpului, modelele Extec, inclusiv C10, au beneficiat de diverse îmbunătățiri tehnologice, asigurând că rămân relevante pe piața echipamentelor de concasare. Aceste upgrade-uri au vizat îmbunătățirea eficienței energetice, reducerea emisiilor, precum și facilitarea întreținerii și a operării zilnice.

Concluzie

Extec C10 a stabilit un standard înalt în industria de concasare, oferind performanțe remarcabile, eficiență și flexibilitate. Fiind parte din familia de produse Sandvik după achiziția Extec, acest model continuă să fie apreciat pe piață pentru calitatea și fiabilitatea sa. Cu tehnologia sa avansată și adaptabilitatea la diverse aplicații, Extec C10 rămâne o soluție de top pentru nevoile complexe de concasare din zilele noastre.