2 unități disponibile

Înălțime maximă de lucru: 20.8m

Greutate maximă: 4.5 tone

Accesorii: cupă, nacelă, troliu, lame

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian


Merlo Roto 45.21 este un model avansat de macara telescopică rotativă produs de Merlo, un lider inovator în designul și fabricația de manipulatoare telescopice. Compania italiană Merlo este recunoscută pentru angajamentul său față de inovație, calitate și siguranță, iar modelul Roto 45.21 nu face excepție, oferind performanțe remarcabile, versatilitate și eficiență pe șantier.

Caracteristici Cheie

Capacitate de Ridicare: Roto 45.21 se remarcă prin capacitatea sa de ridicare de până la 4.5 tone și o înălțime maximă de ridicare de peste 21 de metri, facilitând manipularea eficientă a materialelor grele și voluminoase într-o varietate de contexte de lucru.

Rotire Continuă: Dotat cu o caracteristică de rotire continuă de 360 de grade, acest model permite operatorilor să efectueze manevre complexe și să ajusteze poziția încărcăturii cu o precizie excepțională, ceea ce optimizează fluxul de lucru și crește eficiența pe șantier.

Versatilitate și Polivalență: O gamă largă de atașamente disponibile transformă Roto 45.21 într-o mașină extrem de versatilă, capabilă să execute diverse sarcini, de la ridicarea materialelor, manipularea paletilor, până la efectuarea de lucrări la înălțime și multe altele.

Tehnologie Avansată: Modelul este echipat cu ultimele inovații tehnologice de la Merlo, inclusiv sisteme de siguranță avansate, cabină spațioasă și ergonomică pentru operator, precum și un sistem de control intuitiv care facilitează operarea precisă și eficientă.

Aplicații

Merlo Roto 45.21 este ideal pentru o gamă largă de aplicații în sectorul construcțiilor, agriculturii, industriilor extractive și multe alte domenii care necesită manipularea precisă și eficientă a materialelor:

  • Construcții: Ridicarea și plasarea materialelor în zone înalte sau greu accesibile.
  • Industrie: Transportul și manipularea echipamentelor industriale sau a încărcăturilor grele.
  • Agricultură: Manipularea baloților, sacilor și a altor materiale agricole.
  • Evenimente: Montarea și demontarea structurilor temporare pentru evenimente.

Avantaje Competitive

  • Eficiență Îmbunătățită: Prin capacitatea sa de rotire și gama de atașamente, Roto 45.21 reduce timpul necesar pentru finalizarea sarcinilor.
  • Flexibilitate: Adaptabilitatea la diverse sarcini face din acest model o soluție valoroasă pentru orice flotă de echipamente.
  • Confort și Siguranță: Cabina și sistemele de siguranță avansate asigură un mediu de lucru optim pentru operatori, contribuind la productivitatea crescută.

Concluzie

Merlo Roto 45.21 reprezintă o combinație excelentă de putere, precizie și versatilitate, evidențiind angajamentul Merlo pentru inovație și performanță în domeniul manipulatoarelor telescopice. Cu abilitatea sa de a se adapta la diverse sarcini și medii de lucru, acest model este un ajutor indispensabil pe șantier, oferind soluții eficiente și sigure pentru manipularea materialelor.