Înălțime maximă de lucru: 20.8m

Greutate maximă: 5 tone

Accesorii: nacelă, troliu, cupă, lame

Detalii și prețuri la 0724 619 391 – Mitrea Cristian


Dieci Pegasus 50.21 este un model de macara telescopică rotativă, parte a liniei extinse de echipamente oferite de Dieci, un producător italian renumit pentru mașinile sale inovatoare și de înaltă calitate destinate construcțiilor, agriculturii și industriei. Acest model se distinge prin versatilitatea și capacitatea sa de a răspunde nevoilor diverse ale șantierelor moderne, fiind o alegere populară pentru proiectele care necesită atât ridicarea, cât și manipularea precisă a materialelor în spații restrânse sau dificil accesibile.

Caracteristici Tehnice Principale

Capacitate și Înălțime: Dieci Pegasus 50.21 poate atinge o înălțime maximă de ridicare de aproximativ 21 de metri, cu o capacitate maximă de ridicare de până la 5 tone. Această combinație de înălțime și capacitate îl face ideal pentru o gamă largă de aplicații, de la construcții civile la cele industriale.

Rotire: Unul dintre cele mai remarcabile caracteristici ale acestui model este capacitatea sa de rotire de 360 de grade, care permite operatorului să execute manevre complexe și să poziționeze încărcăturile cu precizie fără a fi nevoie să mute întreaga mașină.

Versatilitate: Datorită unei game largi de atașamente disponibile, inclusiv furci pentru paleti, cupe, winch-uri și platforme de lucru aerian, Pegasus 50.21 poate fi adaptat pentru diferite tipuri de lucrări, devenind astfel o mașină extrem de polivalentă pe șantier.

Performanță și Fiabilitate: Echipat cu un motor puternic, sistem de transmisie avansat și control electronic al funcțiilor, Dieci Pegasus 50.21 oferă o performanță de top și o fiabilitate ridicată în condiții de lucru solicitante.

Aplicații

Dieci Pegasus 50.21 este conceput să fie folosit într-o varietate largă de sectoare, inclusiv:

  • Construcții: Pentru ridicarea și plasarea materialelor la înălțimi sau în locații greu accesibile.
  • Industrie: Manipularea și transportul încărcăturilor grele în spații industriale.
  • Evenimente și Producții: Montarea structurilor și a echipamentelor la înălțime pentru evenimente.
  • Agricultură: Manipularea baloților de paie sau furaj, precum și alte sarcini agricole.

Avantaje Competitive

  • Manevrabilitate Excelentă: Rotirea completă oferă flexibilitate în manipularea materialelor.
  • Eficiență și Productivitate: Reducerea timpului necesar pentru manevrarea materialelor prin utilizarea unei singure mașini multifuncționale.
  • Siguranță și Confort: Cabina proiectată ergonomic și sistemele avansate de siguranță asigură un mediu de lucru sigur și confortabil pentru operator.

Concluzie

Dieci Pegasus 50.21 reprezintă o combinație impresionantă de tehnologie avansată, versatilitate și performanță, oferind soluții eficiente și flexibile pentru o gamă largă de aplicații în construcții, industrie și agricultură. Datorită caracteristicilor sale tehnice superioare și a capacității de adaptare la diferite sarcini, acest model este un ajutor valoros pe orice șantier, demonstrând angajamentul Dieci către inovație și excelență în domeniul mașinilor de ridicat.