Contextul Proiectului

Bazinul Olimpic din Pitești, un simbol al sportului argeșean, a necesitat o renovare majoră pentru a îndeplini standardele internaționale și pentru a oferi condiții optime pentru sportivi și spectatori. Dată fiind complexitatea lucrărilor și nevoia de a minimiza impactul asupra activităților sportive, SC TEMPOCOM SRL a fost selectată pentru a conduce acest proiect, având o vastă experiență în construcții industriale și mecanizări.

Descrierea Proiectului

Proiectul de renovare a inclus modernizarea bazinului de înot, îmbunătățirea sistemelor de filtrare și de încălzire a apei, reconstrucția vestiarelor, și adăugarea de noi facilități pentru spectatori, inclusiv spații de cazare pentru sportivi și antrenori. De asemenea, a fost necesară îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii și asigurarea accesibilității pentru persoanele cu dizabilități.

Contribuția SC TEMPOCOM SRL

Folosind un portofoliu diversificat de utilaje și echipamente de ultimă generație, SC TEMPOCOM SRL a abordat cu succes provocările proiectului:

  • Excavări și Fundații: Am utilizat buldoexcavatoare și excavatoare pentru pregătirea terenului și pentru lucrări de fundații, asigurând o bază solidă pentru noile structuri.
  • Construcții și Instalații: Echipa noastră a coordonat construcția de noi spații și a efectuat renovări majore folosind tehnici avansate și materiale de înaltă calitate, garantând durabilitatea și funcționalitatea acestora.
  • Sisteme de Filtrare și Încălzire: Am implementat sisteme moderne de filtrare și încălzire a apei, folosind echipamente specializate pentru a asigura condiții optime pentru performanța sportivă.
  • Finisaje și Amenajări: Lucrările de finisaje și amenajări interioare au fost realizate cu atenție la detalii, folosind materiale rezistente la umiditate și echipamente de înaltă precizie pentru a crea un mediu plăcut și funcțional.
  • Eficiență Energetică: Am integrat soluții tehnologice avansate pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii, inclusiv sisteme de ventilație, iluminat LED și panouri solare.

Rezultate și Impact

Renovarea bazinului olimpic din Pitești a fost finalizată cu succes, transformându-l într-o facilitate modernă, capabilă să găzduiască evenimente sportive de nivel internațional. Proiectul a demonstrat angajamentul SC TEMPOCOM SRL față de excelență în construcții și a contribuit la promovarea sportului și a unui stil de viață activ în comunitate.